Selecteer een pagina

deze actie was alleen geldig op 21 december 2017

Ons beauty-wonder Olivia gaat de donderdag voor kerst, 21 december, nagels voorzien van een gel-lak-laag!

Een gel-lak op de eigen nagels, in een kerstsfeer compleet met glitters of een “gewone” door jou gekozen kleur. Je nagels blijven tot na oud&nieuw shinen, zonder dat je hier nog naar om hoeft te kijken, dat wil jij toch ook!

Je kunt een afspraak maken met Olivia door ons even te bellen (0113) 376099. De afspraak kan enkel op donderdag 21 december plaatsvinden. We zijn op donderdag open van 8.30 tot 17.30. Wil je liever eerst wat informatie? Ook dan mag je natuurlijk gewoon even bellen, ons een berichtje sturen via de contactpagina op deze website of via Facebook!

*Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er één tot twee weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.